Aarhusegnen intensiverer på Fyn

SAMLING: Med ansættelsen af Anders Hagemann og etablering af kontor på Fyn vil Aarhusegnens Andel yderligere styrke indsatsen overfor fynsk landbrug. 

- Vi har tydelig mærket interessen for et alternativ i den fynske foderstofbranche. Ikke mindst efter endnu en sammensmeltning med S.A.B.'s indlemmelse i Danish Agro.

Sådan lyder det fra Kim Madsen, Aarhusegnens Andels fynske salgschef og selv med fortid i netop S.A.B.

Med ansættelsen i Aarhusegnen i efteråret er han nu en del af opbygningen af en fynsk bastion for den store selvstændige andelsgrovvarevirksomhed med hovedkontor i Galten uden for Aarhus.

Nyansættelse
I de seneste år har Aarhusegnen haft en salgskonsulent kørende i det fynske område, senest Per Mosegaard fra Kerteminde, som har 43 års anciennitet i den fynske grovvarebranche.

Udover han og Kim Madsen er her pr. 1. januar blevet tilknyttet endnu et kendt ansigt i branchen til Aarhusegnens fynske afdeling. Det er agronom Anders Hagemann, der ligesom Kim Madsen senest har været ansat hos Danish Agro Fyn.

Anders Hagemann, der er 43 år og bor i Odense, er især kendt i fynsk landbrug gennem 14 år som foderrådgiver og Landmix-konsulent hos Vitfoss.

Fynsk kontor
De tre skal betjene hele det fynske område, både indenfor korn, foder, gødning og plantebeskyttelsesmidler. Desuden får de også ansvaret for salget på Sjælland, hvor Aarhusegnens Andel også ønsker at ekspandere.

Aarhusegnen står uden for de to store indkøbssamarbejder i grovvarebranchen, men har samme spekter af produkter, blandt andet gennem råvareimport og eksport via egen dybvandshavneanlæg i Aarhus.

- Vi mærker klart blandt landmændene en sympati for dette tredje indkøbsled, påpeger Kim Madsen, der glæder sig til snart at kunne rykke ind i et fælles kontor et centralt sted på Fyn sammen med sine to kolleger.

Han forventer, at et lejemål vil være på plads til februar.   

 

Læs også