Heden viste flaget – og masser af maskiner

MASKINDEMONSTRATION: Selv om der ikke investeres lige nu i landbruget, så er Heden Maskinforretning klar, når der igen kommer bedre tider.

- Det er vigtigt at vise flaget, også i disse svære tider for landbruget. Lysten til at være opdateret er intakt, men investeringsevnen er ikke stor for tiden. Priserne på produkterne skal først op igen, og vi må nok indrømme, at tingene – især på Fyn - går os noget imod. Tænk bare på Vattenfall, sukkerroerne, Fionia Bank og finanskrisen i det hele taget.

- Men vi skal passe på ikke at snakke det hele i jorden, og derfor er det et godt signal at vise, at vi vil være her, når det kører igen. Ligesom de landmænd, som også er her i dag.

Salgschef Søren Bertelsen og kollegerne hos Heden Maskinforretning var derfor både tilfredse med det store fremmøde og stolte over at kunne fremvise et stærkt og fremtidssikret maskinprogram, da den midtfynske maskinforretning i forrige uge havde taget initiativ til en demonstration af hele traktor- og redskabsprogrammet.

På et areal lige overfor forretningen kunne gæsterne se og afprøve både Massey Ferguson og Fendt traktorer samt en Challenger bæltetraktor med et helt nyt Kuhn stubredskab. Desuden blev der i løbet af dagen præsenteret et væld af øvrige redskaber til såvel større som mindre brug.

- Det er vigtigt, påpeger Søren Bertelsen, at holde kontakten med landmændene. Derfor siger jeg da også til sælgerne i dagligdagen, at de skal køre i marken med input til kunderne, også selv om det i sagens natur for tiden ikke umiddelbart fører til handler.

Læs også