Ny stor Deutz-Fahr

Den danske Deutz-Fahr importør H.C.Petersen A/S introducerer nu en ny Deutz-Fahr traktor på over 200 hestekræfter med trinløs transmission. Agrotron TTV 630 har øget komfortniveauet, nyt design og har en brændstoføkonomisk Deutz motor på 224 hestekræfter. Hele 10 ton løfter den i bagliften mens den, forsynet med frontlift, også kan løfte pænt store redskaber i fronten på 4.500 kilo. Kabinen er en helt nyudviklet Comfort Clear Vision Cab med pneumatisk kabineaffjedring. Til at øge komforten tjener også el-hydraulisk forakselaffjedring.

Den danske Deutz-Fahr importør H.C.Petersen A/S introducerer nu en ny Deutz-Fahr traktor på over 200 hestekræfter med trinløs transmission. Agrotron TTV 630 har øget komfortniveauet, nyt design og har en brændstoføkonomisk Deutz motor på 224 hestekræfter. Hele 10 ton løfter den i bagliften mens den, forsynet med frontlift, også kan løfte pænt store redskaber i fronten på 4.500 kilo.

Kabinen er en helt nyudviklet Comfort Clear Vision Cab med pneumatisk kabineaffjedring. Til at øge komforten tjener også el-hydraulisk forakselaffjedring.

Læs også