DC vil ikke splitte leverandørerne 

UDSÆTTELSE: De største leverandører til Danish Crown kommer nok til at vente længe, før de får den bonus på 30 øre pr. kilo svinekød, der for nyligt blev foreslået fra selskabets ledelse.

Den særlige præmiering på 30 øre pr. kilo svinekød til selskabets største andelshavere blev ved Danish Crowns repræsentantskabsmøde for nogle dage siden lanceret som et hurtigt og effektivt indgreb til sikring af leverancerne.

Nu skifter ledelsens forslag karakter fra en hastesag til en dialogorienteret dagsorden, som både skal debatteres på repræsentantskabsmødet i dag i Randers og formentlig også ved de kommende kredsmøder.

- Vi taler os til rette, og vil ikke med en afstemning risikere at dele leverandørerne i selskabet, siger Niels Mikkelsen til Effektivt Landbrug forud for dagens repræsentantskabsmøde i Randers.

- Vi træffer ikke så store og principielle beslutninger uden først at have en grundig og dybtgående debat i selskabet. Det er den tradition, vi altid har fulgt, og sådan bliver det også i denne sag.

Læs også