Planlagt eller tilfældigt?

(LANDBRUG SYD) Hos Grindstedegnens Familielandbrug er man glad for at være trådt ind i Jysk Landbrugsrådgivning, men føler sig angrebet af den tidligere rådgivningspartner, Ribe Amts Familielandbrug.

Egentlig var det tænkt som en fredelig skilsmisse. Allerede i 2003 deponerede Grindstedegnens Familielandbrug sin opsigelse omkring rådgivningssamarbejdet med Ribe Amts Familielandbrug. Opsigelsen blev efterfølgende effektueret og senest er Grindstedegnens Familielandbrug trådt ind i Jysk Landbrugsrådgivning, efter eget udsagn for at styrke rådgivningssamarbejdet i det lokale område.

På torsdag 3. februar er der indkaldt til informationsmøde om det samarbejde på Landbocenteret i Grindsted. Samtidig har Grindstedegnens Familielandbrug erfaret, at Ribe Amts Familielandbrug aftenen før, 2. februar, også holder informationsmøde i Grindsted, nemlig på Grindsted Landbrugsskole, om det kommende samarbejde mellem Vejle, Ribe og Sønderjyllands Amts Familielandbrug.

Tilfældigt eller planlagt? I hvert fald føler bestyrelsen i Grindstedegnens Familielandbrug, at Ribe Amts Familielandbrug forsøger at sabotere deres nye rådgivningssamarbejde med Jysk Landbrugsrådgivning, der efter bestyrelsens udsagn er kulminationen på en række uheldige udtalelser og skrivelser til foreningens medlemmer.

Læs også