Skifter Buen ud med Ambolten

På grund af pladsmangel på Buen 11, er Kolding Maskinforretning A/S flyttet til nye og større lokaler på Ambolten 35, ligeledes i Kolding.

Bygningerne på Ambolten 35 blev købt i april med overtagelse 1. oktober, og kort efter gik man i gang med at tilpasse bygningerne på den 12.000 kvadratmeter store grund til en landbrugsmaskinforretning. I alt er der 3.600 kvadratmeter under tag, og ud over at værksteds-, lager- og kontorfaciliteterne bliver større og bedre på Ambolten er der også blevet plads til at lave »rigtig« butik, hvilket ikke har været muligt på Buen.

I weekenden var det så »store flyttedag« hos Kolding Maskinforretning A/S, og en stor part af medarbejdere var mødt op, og så blev der ellers flyttet traktorer, mejetærskere, plove, såmaskiner m.v. Lager og kontorer blev tømt og kørt ud til adressen på Ambolten 35.

I 1981 købte Thomas Jørgensen bygningerne og startede i 1986 Kolding Maskinforretning A/S i de samme lokaler som Case IH forhandler, og siden er medarbejderskaren vokset fra 18 til 30. Allerede tilbage i 1989, fik maskinforretningen vokseværk, og afdelingen i Gravens blev en realitet - her er der i dag ansat 11 ud af de 30 medarbejdere - som dog ikke bliver berørt af flytningen af afdelingen i Kolding. I 1997 fik forretningen ligeledes forhandling af Claas-produkter.

Thomas Jørgensen forventer at kunne indbyde til indvielse og åbent hus arrangement 10. og 11. januar 2003, hvor han – trods vemodet over at skulle forlade bygningerne på Buen – sammen med alle medarbejdere, glæder sig til at vise de nye lokaler frem

Læs også