Naturbrug er klar til at inspirere

Bliv inspireret til nye måder for produktion og afsætning og bliv helt opdateret på mulighederne for etableringsstøtte til inspirationsaften på Naturbruget Tranum.

Hvordan kan man producere og afsætte på nye måder, og hvad er mulighederne for sparring og etableringsstøtte?

Det er temaerne, når Jammerbugt LandboUngdom, LU-region Aalborg og Innovationscenter for Økologisk Landbrug 15. juni inviterer til inspirationsaften hos Naturbruget Tranum.

Naturbruget Tranum bliver drevet af ægteparret Pia Hjorth og Flemming Bang Andersen, der dyrker et hav af forskellige grøntsager, specialafgrøder og kartofler. De sælger både fra gården og direkte til restauranter og andre professionelle kunder.

Ægteparret vil vise rundt på naturbruget og give et indblik i, hvad der skal til for at drive virksomheden med alt fra dyrkning til høst og afsætning.

Senere på aftenen vil Tue Sylvest fra Landbrugsstyrelsen sætte deltagerne ind i mulighederne i tilskudsordningen »Etableringsstøtte til unge landbrugere og gartnere«, der kan tildele op til 745.000 kroner i forbindelse med etablering.

Desuden vil Jens Peter Hermansen, chefkonsulent hos Innovationscenter for Økologisk Landbrug, stille skarpt på generationsskifte.

Inspirationsaften på Naturbruget Tranum

15. juni

Klokken 18.00-21.00

Naturbruget Tranum, Ejstrupvej 12, 9460 Brovst

Læs også