Højsæson for planteavlsmøder

Både på Sjælland, Falster og Bornholm er der planteavlsmøde i den kommende tid.

De kommende uger byder på mange planteavlsmøder, og hovedparten af dem er med Agrovi som arrangør. De kommende uger holder Agrovi således hele fem planteavlsmøder.

- Der er konstant nyt at forholde sig til både fagligt og lovgivningsmæssigt. Det gør det svært at formidle alt det, vi gerne vil på ét planteavlsmøde, som vi har gjort det i årene ind til nu. Derfor har vi valgt en ny form, hvor vi kan gå mere i dybden med emnerne, forklarer ledende planteavlskonsulent Hans Henrik Fredsted og tilføjer:

- Ved de første to møder i Hillerød stiller vi skarpt på økonomisk optimal planteavl i samspil med de nye vandplaner. Vi håber, vores deltagere går fra mødet med nogle praktiske eksempler på, hvordan kravene, der kommer fra vandplanerne, kan udnyttes økonomisk optimalt hjemme på bedriften.

De første Agrovi-møder foregår i Hillerød i slutningen af januar, og torsdag den 1. februar har både Østdansk Landboforening og VKST på Bornholm også planteavlsmøder, og de finder sted i henholdsvis Rønnede og i Aakirkeby-Hallen.

Læs også