bannerPos

Samarbejde mellem Gråkjær og Combigas

13-01-2020 15:00

Med et øget fokus på bæredygtige løsninger, er der et stort marked for opførelsen af biogasanlæg i Danmark og resten af Skandinavien. På den baggrund har  Gråkjær og den danske virksomhed Combigas nu indgået et strategisk samarbejde, oplyser Grækjær i en pressemeddelelse.  

Combigas er pionér på biogasområdet og projekterer biogasanlæg i store dele af verden. Gråkjær er totalentreprenør og førende på markedet for landbrugsbyggeri, og har også erfaring med opførelse af biogasanlæg.

- Sammen bliver Combigas og Gråkjær derfor en stærk spiller på markedet for biogasanlæg. At samarbejde giver nye muligheder for at blive en stærk aktør på tværs i hele Skandinavien, hvor Gråkjær i forvejen står stærkt på landbrugsmarkedet, lyder det i pressemeddelsen.

Onsdag klokken 11 på Nutrifair vil Gråkjær og Combigas fortælle mere om samarbejdet på stand A-1108.

aldo

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.
Side 1 af 1853 (37043 artikler)Prev1234567185118521853Next