SBS Kliplev biogas tager endnu et skridt fremad

Biogasleverandørforeningen SBS Kliplev inviterer interesserede leverandører til en aften, hvor de på tomandshånd kan snakke med SBS’ leverandører, få svar på praktiske spørgsmål, få beregnet økonomien på egen bedrift og høre mere om anlægget, som i øjeblikket er under opførelse.

Arrangementet foregår på LandboSyd i Aabenraa torsdag 5. marts klokken 18.30.

På byggepladsen er der nu etableret dræn under tankene, og der er lavet aftale med landmænd om leverancer af en meget stor del af den biomasse, som skal indgå i produktionen, oplyser projektdirektør Lars Byberg, SBS Kliplev.

- Leverandørforeningen er trukket i arbejdstøjet, og vi kunne på et møde i foreningen forleden konstatere, at over 60 procent af den biomasse, vi regner med at lave kontrakter om, nu er klar til at blive leveret. Det tegner godt for fremtiden og giver en tro på, at biogasanlægget kan stå klar til tiden, siger Lars Byberg.

Mød leverandører

Ud over Lars Byberg kommer Torben Ravn Petersen, Bigadan, rådgiverne Heinrich Lüllau og Helge Lorenzen fra LandboSyd, formand for leverandørforeningen Lorens Peter Jørgensen samt dybstrøelses-leverandør Christian Linnet-Rasmussen, svinegylle-leverandør Flemming Rasmussen, og andre landmænd, som har tegnet kontrakt om at levere til anlægget.

Den forventetede første gasleverance bliver i november 2021.

aldo

Læs også