Maskingigant får ny topchef

Den internationale producent af kendte landbrugsmaskiner som New Holland og Case IH, CNH Industrial, melder ud, at Gerrit Marx tiltræder som adm. direktør med virkning fra den 1. juli. Han overtager dermed posten fra Scott Wine.

Gerrit Marx kommer fra en stilling i Iveco Group, hvor han også agerede adm. direktør. Han har også tidligere været ansat i CNH.

Den nye adm. direktør har også mere end 20 års erfaring i virksomheder som McKinsey, Daimler Trucks og Bain Capital.

CNH’s bestyrelsesformand, Suzanne Heywood, er glad for at byde Gerrit Marx velkommen tilbage til CNH som den nye topchef.

- Vi ser frem til, at han bringer den samme energi og fokus, som han har demonstreret så effektivt, da han førte Iveco til sin nye rolle på et tidspunkt, hvor CNH navigerer i den nuværende nedtur i slutmarkedet med vægt på styring af lager og omkostninger, udvidelse af marginer og udnytte det fulde potentiale af den nyetablerede teknologi-stack. På vegne af bestyrelsen vil jeg også gerne takke Scott Wine for hans lederskab og betydelige bidrag til CNH's fremskridt i disse år og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige bestræbelser, siger hun i en pressemeddelelse.

I 2023 havde koncernen en samlet omsætning på 184,3 milliarder kroner.

Læs også