21 hektar for 13 mio.: Modetøjsmilliardær køber atter landbrugsjord

Indehaveren af modetøjsgiganten Bestseller A/S, Anders Holch Povlsen, har føjet mere jord til sin portefølje gennem sit aktieselskab Constantinsborg A/S.

Det drejer sig om et landbrug med godt 21 hektar mellem Hørning, Hasselager og Harlev i Østjylland til en pris på 13 millioner kroner.

Det beretter TV2 Østjylland på baggrund af oplysninger fra Tinglysningen.

Det er ikke første gang, at Constantinsborg A/S opkøber jord på de egne. Selskabet ejer blandt andet en ejendom lige nord for den nye på 41 hektar og en øst for på i alt 93 hektar.

- Vi er beliggende i den vestlige del af Aarhus, og vi driver et landbrug samt en række naturprojekter, hvorfor vi også til tider køber op, hvis mulighederne byder sig. I dette tilfælde, som vi har gjort løbende, et stykke jord, der grænser op mod egne marker, forklarer selskabets general manager, Henrik Møller Pedersen til mediet.

Foruden sin egen grund om herregården Constantinsborg på over 313 hektar har Anders Holch Povlsens selskaber også købt sig ind i mange brancher og egne af verden, og rigmanden er derfor blandt andet den største private lodsejer i Skotland.

Læs også