Topchef færdig hos Tican

Tican har fyret administrerende direktør Sebastian Laursen, der allerede har fratrådt sin stilling.

Sebastian Laursen er færdig som topchef hos slagteriet Tican. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed nåede han blot at være administrerende direktør i selskabet med hovedsæde i Thisted i 11 måneder. Han har allerede fratrådt sin stilling.

- Med de udfordringer, som branchen står over for i dag, med et faldende antal grise og ændrede markedsforhold har vi ændret strategisk fokus med en deraf følgende reorganisering af Tican Fresh Meat A/S. Det betyder, at vi desværre har set os nødsaget til at opsige samarbejdet med administrerende direktør Sebastian Laursen, som er fratrådt stillingen, skriver Tican i pressemeddelelsen.

Der er ikke udpeget en permanent afløser for Sebastian Laursen. Indtil videre er nuværende formand Steen Sønnichsen konstitueret som direktør i selskabet, skriver Landbrugsavisen. 

Fyrede to chefer

Mandag 13. juni 2022 – blot to måneder efter hans tiltræden på direktørposten – valgte Sebastian Laursen at fyre fabrikschef Torben Kock og projektleder Lindy Yde med omgående virkning. De fik således besked på at rydde skrivebordet og forlade arbejdspladsen på dagen.

Ifølge et brev, som Nordjyske havde fået tilsendt, var årsagerne til fyringerne »ændret strategisk fokus og reorganisering af produktionsledelsen«.

Sebastian Laursen havde i forvejen arbejdet som økonomichef i Tican forud for udpegningen som adm. direktør.

Tican Fresh Meat A/S havde i 2021 et underskud på 257,5 millioner kroner efter skat.

Læs også