Firstfarms styrker direktionen med tidligere direktør fra udfordret kinesisk svineproduktion

Det store danske udlandslandbrug, FirstFarms A/S, har igangsat sin udviklings- og vækststrategi. Som led i strategien har selskabet ansat Jørgen Lindberg, der er tiltrådt i en nyoprettet stilling som Production Director i Ungarn.

Jørgen Lindberg kommer fra en stilling som adm. direktør i Scandinavian Farms Pig Industries – Scandinavian Farms Breeding Technology i Kina, som han har besat i 12 år.

Han bliver ansvarlig for FirstFarms’ voksende svine- og afgrødeproduktion i Ungarn og sidestillet med Business Director Tamas Sarusi-Kis.

- Vi er glade for at have tiltrukket en erfaren og kompetent kapacitet som Jørgen, hvis tunge faglighed, store erfaring med fødevareproduktion samt indsigt i – og respekt for – kulturforskelle, vil skabe stor værdi for FirstFarms fremadrettet. FirstFarms har som målsætning at vækste til dobbelt størrelse på fem år. En forudsætning for, at lykkes er, at vi hele tiden har fokus på at udvikle og praktisere ledelse og have det rigtige hold af kompetente ledere, siger adm. direktør i FirstFarms Anders H. Nørgaard i en pressemeddelelse.

Jørgen Lindberg ser FirstFarms som en moderne virksomhed med et sundt værdisæt og klare målsætninger.

- Det er en ambitiøs og spændende vækstrejse, vi er på, og som jeg er virkelig glad for at tage del i, fortæller han.

Sammen med det øvrige lokale ledelsesteam skal de sikre den ungarske forretnings fortsatte vækst og bidrag til hele koncernens udvikling og resultatskabelse.

Læs også