Vokseværk i Vedbæk: Røstofte Maskiner indtager hovedstaden

Med en samarbejdsaftale med Vedbæk Skov & Park bliver Røstofte Maskiner nu også repræsenteret i Region Hovedstaden.

Gennem de senere år har Røstofte Maskiner A/S – med base i Mern i Sydsjælland – foretaget flere udvidelser og åbnet nye afdelinger rundt omkring.

Nu har Røstofte Maskiner igen haft vokseværk. Maskinforretningen har indgået en samarbejdsaftale med Vedbæk Skov & Park og bliver således nu også repræsenteret i Region Hovedstaden.

Samarbejdet mellem Røstofte Maskiner og Vedbæk Skov & Park styrker begge forretninger.

- Vi glæder os ikke bare til at vise et udvalg af vores maskiner til landbrug, skov og park frem i Vedbæk, men også til at kunne servicere kunder i Region Hovedstaden lokalt, siger Lars Nøhr, der er salgsansvarlig i den nye afdeling i Vedbæk.

Femte i rækken

Røstofte Maskiner blev stiftet i 1960 og er den eneste autoriserede Claas-forhandler øst for Storebælt. Butikken i Vedbæk – den femte i rækken – er nu søsterbutik til de allerede eksisterende butikker og værksteder i henholdsvis Mern i Sydsjælland, Mørkøv i Nordvestsjælland, Sakskøbing på Lolland og Nexø på Bornholm.

Hos Vedbæk Skov & Park hilser man også den nye samarbejdsaftale velkommen.

- I trit med at kunderne bliver større og mindre i antal, kommer specialbutikker som vores under pres, siger Jesper Sjødahl Andersen og fortsætter:

- I samarbejde med Røstofte Maskiner vil vi i højere grad kunne tilpasse os til den nye dagsorden. Vi får nu mulighed for at følge med vores kunder og tilbyde maskiner til langt større opgaver, end vi hidtil har været i stand til.

Læs også