20 millioner unge opkvalificeret gennem erhvervsalliance

20 millioner unge i 2020.

Så mange hjalp den internationale alliance af virksomheder, Global Alliance for YOUth.

Alliancen er en forretningsdrevet bevægelse bestående af 22 internationale private virksomheder, der arbejder sammen for at hjælpe unge mennesker rundt omkring kloden får de nødvendige færdigheder til at lykkes i arbejdslivet i dag og i morgen. Blandt de deltagende virksomheder er blandt andre Nestlé og Cargill.

Ifølge International Labour Organization er pandemiens indvirkning på unge mennesker dyb og har skabt alvorlig forstyrrelse af læring og arbejde. Forstærket af pandemien opleves der en generel forværring af unges mentale velbefindende.

Laurent Freixe, Nestlés adm. direktør for Amerika og formand for The Global Alliance for YOUth understregede den stigende betydning af at arbejde med ligesindede virksomheder i den private sektor for at fange de unge mennesker.

- Unge har mere end nogensinde brug for hjælp til at komme ind og udvikle sig på arbejdsmarkedet. Virksomheder er nøgleaktører for målbare ændringer i ungdomsbeskæftigelsesområdet. Derfor er det vigtigt at gå sammen og arbejde sammen om at støtte unges beskæftigelsesegnethed og levere løsninger på ungdomsarbejdsløshed.

Læs også

Danmark og Kina søsætter bæredygtigt madspildssamarbejde
Grovvareselskab nærmer sig første delmål for bæredygtig soja
Der er udsigt til et komplet fossilfrit biogasforbrug i 2030
FN vil beskytte planeten: Naturfinansiering skal tredobles inden 2030
Ukurante oste fra andelsmejeri skal bekæmpe madspild
Debat om soja: Dyrefoder koster regnskov