Direkte handel og specialiseret service

Profilmetal i Slagelse specialiserer sig i profilerede metalplader og handler direkte med både private og håndværkere. Her er egen produktion og personlig rådgivning, så der kan arbejdes ekstra hurtigt, når der er travlt.

- Folk kan få det her produceret rigtig hurtigt, og samtidig kan vi tilbyde personlig og specialiseret rådgivning, siger Martin Grønvald, der er salgschef og afdelingsleder hos Profilmetal i Slagelse, hvor han har siddet ved roret i omtrent et år.

Her handler det om profilerede metalplader i forskellige typer, som bliver solgt til både private og erhverv.

- Vi skiller os ud fra en del af de virksomheder, som laver det samme som os, fordi vi handler direkte med både private og håndværkere. En del af de andre handler kun gennem trælaster og byggemarkeder, siger han.

Medarbejderne hos Profilmetal kan beskæftige sig udelukkende med profilerede metalplader, og det har resulteret i en større specialiseringsgrad og erfaring med netop de produkter.

Stærk tilpasningsevne

Profilmetal blev grundlagt i 1994 og lå oprindeligt i Køge. Den nuværende adresse er Skovsøviadukten 3 nær motorvejen ved Slagelse.

- Folk kan henvende sig direkte her. Det gør, at vi rigtig tit kan give en meget detaljeret og specialiseret service. Vi kan forhindre en masse af de potentielle fejl, der kunne være opstået, siger Martin Grønvald og fortsætter:

- Produktionen, vores fabrik, er lige herude bagved. Hvis der kommer nogen, der siger, at det brænder på, så har vi en rigtig stor skare af rigtig gode faste kunder, som vi kan tage kontakt til og spørge om det er i orden, at vi rykker deres ordre en dag eller to, for at hjælpe en som er i bekneb. Det får vi stort set altid lov til, fordi de ved godt, at hvis de kommer i samme situation, så vil vi gøre det samme for dem.

For landbruget

- Der kommer snart høstafregning, og for mange er der en arbejdsmæssig relativ stille periode. Mange vil gerne lægge penge i driften, og her vil vi gerne bidrage med viden, hvis man enten gerne vil have, eller er i tvivl, om man vil have nyt tag på en bygning, siger Martin Grønvald.

Han forklarer samtidig, at i tiden med svingende markedspriser på blandt andet energi og byggematerialer, så er der fortsat en fornuftig pris på profilerede metalplader sammenlignet med mange andre byggematerialer.

- Der er en væsentlig større tryghed i at bygge produktionsarealer, lagerarealer eller staldbygninger for tiden, end vi ellers har set. Der er rigeligt med usikkerheder, men dem kan vores specialiserede rådgivning ofte få bugt med.

Læs også