Stål-leverandør til bygge-entreprenører udvider

Give Steel A/S har åbnet et ingeniørkontor i Aarhus. Det er flere års vækst på fabrikken i Brande og en stigende eksportrate, der har skabt behov for at fremtidssikre virksomheden med dygtige ingeniører. Det nye ingeniørkontor har plads til 40 ingeniører og åbner på Søren Frichs Vej.

- Vi er i en positiv udvikling. Omsætning er stigende, og indtjeningen har udviklet sig positivt. Vi har åbnet flere nye markeder i 2018, og vi har markeret os som en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Det kræver konkurrencedygtige priser at agere internationalt - men også de dygtigste ingeniører. Dem har vi heldigvis mange af, siger Torben Larsen, CEO i Give Steel, i en pressemeddelelse.

- Vi påtager os i stigende grad projekteringsopgaven og er derfor i en proces, hvor vi bliver mere og mere videnstunge. Mange ingeniører uddanner sig i Aarhus og bliver i byen efter endt uddannelse. Åbning af kontoret på Søren Frichs vej er derfor nødvendig for at fremtidssikre Give Steels fortsatte udvikling,

 

Flere kvinder

Give Steel ønsker at øge antallet af kvindelige ingeniører og ledere. Det håber man, at det nye kontor i Aarhus kan hjælpe med til.

Give Steel A/S projekterer, fremstiller og monterer stålkonstruktioner til byggesektoren, herunder søjle- og bjælkekonstruktioner. Virksomheden er en førende leverandør af stålkonstruktioner til industrien i Danmark og en stor leverandør i Nordeuropa.

Læs også