IT og teknik-løsninger på alle niveauer til landbruget

Efter mere end et årti inden for IT-branchen har Jesper Kiib Nielsen, Givskud, taget springet og blevet selvstændig med virksomheden TeknikPartner. Hér vil han tilbyde landbruget i hele Danmark individuelle løsninger indenfor IT, kameraovervågning og en lang række andre tekniske og administrative løsninger

Kameraovervågning, IT, netværk, hardware, support, sikkerhed og meget mere. Det er præcis, hvad Jesper Kiib Nielsen med sit nystartede firma Teknik Partner vil tilbyde især landbruget, men også andre typer virksomheder som eksempelvis håndværkerfirmaer og andre mindre virksomheder i hele landet.

Pr. 1. marts har han, efter mere end 12 år i branchen med IT og kameraløsninger til landbruget, valgt at tage springet og blive selvstændig. Han lægger ikke skjul på, at især landbruget er hans helt store målgruppe.

-  Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig, og jeg følte, at det var et godt tidspunkt at starte nu, hvor økonomien i landbruget er god, forklarer Jesper.

Faglig og personlig indsigt

Jesper Kiib Nielsen lægger ikke skjul på, at landbruget har hans helt store interesse som kundegruppe, og interessen har han heller ikke fra fremmede. Både hans far og storebror er begge selvstændige med egne virksomheder indenfor landbrugssektoren.

Samtidig lægger han vægt på at kunne tilbyde den enkelte landmand både IT og teknik på den enkeltes niveau.

Ikke to landmænd og landbrugsbedrifter er ens, og derfor kræver det indsigt, indlevelse og individuelle løsninger, når der skal introduceres ny IT, kamera-løsninger og anden service og teknik på bedriften.

- Derfor er det også primært landbruget, jeg satser på, da jeg er rigtig stærk der, forklarer Jesper, der mener, at både den faglige indsigt og den personlige kontakt er vigtig.

- Min baggrund inden for landbrug og salg, der altid har interesseret mig, gør, at jeg kan snakke med kunden, forklarer Jesper, der mener, at det er vigtigt at kende sine kunder og både kunne tale om det faglige, og mere uformelt omkring, hvordan det går, osv.

For Jesper handler det om den gode oplevelse, der gør, at landmanden husker ham og vender tilbage næste gang, han har en opgave, der skal løses på bedriften.

Gode vækstmuligheder

Med sine 12 år i branchen har Jesper Kiib Nielsen oplevet den store vækst, der er sket indenfor IT og kameraløsninger til landbruget.

Og han forventer også, at TeknikPartner vil blive en virksomhed med et stort vækstpotentiale.

Allerede nu har Jesper Kiib Nielsen ansat en mand pr. 1. april.

-  Jeg kunne godt forestille mig, at vi blev 3-5 ansatte på sigt i virksomheden, tilføjer Jesper. Han mener, at det kunne være den helt rigtige størrelse for Teknik Partner for stadigvæk at kunne holde det personligt – både internt og ude hos kunderne.

 

john@landbrugsyd.dk

tlf.: 76 60 30 44

Læs også