bannerPos

Nyt it-samarbejde bliver til Terra Connect

- Vi skifter i dag navn for at symbolisere, at vi har fået en ny, aktiv medejer af virksomheden, og fordi vi nu tager skridtet videre som en af de mest erfarne it-leverandører til landets dygtige landmænd, siger Peter Søby, adm. direktør i Terra Connect der her ses sammen med Jan Winther, adm. direktør i Velas og næstformand i Terra Connect (th). Foto: Erik Hansen

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
02-06-2020 10:02
DLG Connect skifter navn, efter Velas er indtrådt i ejerkredsen med købet af 40 procent af aktierne fra DLG. Samtidig flytter medarbejderne ind i Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

Virksomheden DLG Connect, der leverer it-løsninger til landbruget, skifter nu navn til Terra Connect.  Det sker i kølvandet på, at rådgivningsvirksomheden Velas har købt 40 procent af it-virksomheden af DLG.

- Vi skifter i dag navn for at symbolisere, at vi har fået en ny, aktiv medejer af virksomheden, og fordi vi nu tager skridtet videre som en af de mest erfarne it-leverandører til landets dygtige landmænd. Vi har i 17 år leveret individuelle it-løsninger til dansk landbrug, og også for fremtiden vil kunderne få den samme skarpe rådgivning af de samme dygtige medarbejdere – bare under nyt navn, siger Peter Søby, adm. direktør i Terra Connect. 

Terra betyder jord på latin, og virksomheden holder dermed fast i tilknytningen til landbruget. Samtidig åbner navnet dog også op for, at man i stigende grad vil servicere øvrige erhvervskunder.

- Der er ingen tvivl om, at danske landmænd vil være vores primære fokus både i dag og i fremtiden. Men med det nye navn åbner vi samtidig op for, at vi i stigende grad kan servicere alt fra frisører til murermestre og butiksindehavere. Vi har en enorm viden og erfaring med, hvad man som selvstændig erhvervsdrivende har brug for af it-udstyr og support, og den viden skal vi naturligvis gøre brug af, siger Peter Søby.  

Fra Odense til Vissenbjerg

Hidtil har Terra Connects 14 medarbejdere haft base i DLG’s lokaler centralt i Odense. Fra udgangen af maj flytter samtlige medarbejdere til Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

- Terra Connects indflytning i Vissenbjerg er en klar styrkelse af Velas’ fynske kontor, som huser knap 150 specialiserede medarbejdere. Den korte tid fra købsaftale til indflytning vidner om, at vi sammen med DLG kan flytte virksomheden i den rigtige retning. Det er vi meget glade og stolte over, udtaler Jan Winther, adm. direktør i Velas og næstformand i Terra Connect.

cab

Øg udbyttet i marken med en behandlingsslutspurt

Man skal jævnligt gå sine marker igennem og se, om der er behov for en sidste behandling før høsten. - De sidste sprøjtninger er med til at give en bedre bundlinje, lyder det fra Kirsten Larsen, chefkonsulent i Velas Planteavl i Vissenbjerg.

Bedste svineafkast i 30 år

De danske svinebedrifter kom ud af 2019 med et gennemsnitligt driftsresultat på 3,7 millioner kroner, og en afkastningsgrad på 8,4 procent, viser tal fra Danmarks Statistik.

Juelsminde-halvøen under lup

Dialog med lodsejere skal udvikle As Vig

Økologer har masser af næringsstoffer

Økologer betaler prisen for de konventionelles landbrugspakke, lød det fra Økologisk Landsforening, da regeringen ville stramme udnyttelseskravet til husdyrgødning.

Majs med udfordringer

Majsen er under angreb både ovenfra og nedenfra efter et svært forår. For eksempel har råger hærget majsmarker i det sydlige Jylland, hvor landmænd har mistet adskillige hektar til fugle.

Porten til kvalitet

Vi er håndværkere, og vi gør det, vi er bedst til, siger indehaveren af Syddansk Portteknik, Kenneth Bruun Petersen, som har flere års erfaring i portbranchen.

Coronakrisen sætter fortsat sit præg på traktorsalget i Danmark

Eftervirkningerne fra coronakrisen har sat sine spor i leveringen af nye traktorer til det danske marked og juni måned er ingen undtagelse.

Er gården sikker for nysgerrige sommerbørn?

Mange danskere holder sommerferie i Danmark i år på grund af corona. Derfor vil der være ekstra mange børn og voksne fra byen, som gerne vil se, føle og lugte til livet på et moderne landbrug. For at give alle den bedste oplevelse opfordrer Topdanmark til, at landmænd kontrollerer sikkerheden på gården, før sommergæsterne kommer.

Lovgivning og klare regler skal skabe tillid til den tyske kødindustri

Danish Crown bakker uforbeholdent op om den tyske arbejdsministers planer om at forbyde underleverandører af arbejdskraft i den tyske kødindustri.

Fremragende nationalparkfotos premieret

Fire fremragende fotos fra Nationalpark Kongernes Nordsjælland er blevet premieret i en konkurrence med flere gode vinderbud.
Side 1 af 1873 (37451 artikler)Prev1234567187118721873Next