Udløber forsikringsaftalen til nytår?: Indhent nye tilbud nu

Det kan ofte betale sig at indhente et eller flere nye tilbud på forsikring. Udløber aftalen til nytår, er det nu, du skal handle, lyder opfordringen fra en forsikringsmægler.

Mange landmænd har en fem-årig aftale med deres forsikringsselskab, som ikke kan opsiges i aftaleperioden.

Derfor er det værd at være opmærksom på, om aftaleperioden er ved at udløbe, for så skal du tage stilling til, om forsikringen blot skal fortsætte for en ny fem-årig periode i dit nuværende forsikringsselskab, eller om der skal indhentes alternative tilbud fra andre forsikringsselskaber, lyder rådet i et nyhedsbrev fra DLBR Forsikringsmægler, som peger på, at din nuværende forsikringsaftale i givet fald vil udløbe til nytåret.

Ifølge DLBR Forsikringsmægler kan det ofte betale sig at indhente et eller flere nye tilbud.

- Konkurrencen er hård mellem forsikringsselskaberne, og det skifter over tid, hvilke selskaber der kan give de bedste tilbud. Både når det gælder dækning og pris, skriver DLBR Forsikringsmægler, og tilføjer:

- Udløber din forsikringsaftale til nytår, og ønsker du at sikre dig den bedste dækning og pris for en ny fem-års periode, så er det nu, du skal handle.

Kan være snart

I nogle forsikringsselskaber er det ifølge DLBR Forsikringsmægler allerede 1. oktober, at man skal opsige aftalen, hvis man har udløb af forsikringen 1. januar.

Gør man ikke noget, fortsætter forsikringen i en ny periode.

Læs også