Succes med havekummer

En webshop og stor aktivitet på de sociale medier har været nøglen til den succes, som familievirksomheden HØ Stål har mærket. På Hobro Dyrskue fejrede de to-års fødselsdag.

Der kunne grilles skumfiduser over bål, hvis man gik ind over den røde løber til det hyggelige udemiljø på standen ved HØ Stål.

En familiedrevet virksomhed, som engang pelsede 40.000 mink i eget pelseri, og i dag laver havekummer og alt til uderummet.

Familiens webshop, aktivitet på de sociale medier og synlighed har i den grad sat fut i forretningen, som netop er fyldt to år.

- Vi havde ikke regnet med, at de sociale medier ville give så meget, fortæller Mette Vinther Kristensen, som sammen med sine søskende og forældre ejer virksomheden HØ Stål ligesom dengang, der var mink på Hørby Østergaard.

HØ Stål udvider

Familien sender varer afsted til hele landet og har endda forespørgsler fra både Sverige og Norge.

- Vi har ansat to mand mere i produktionen, sagde Olav Vinther Kristensen, som egentlig startede alene sammen med sin svigersøn. Hurtigt måtte datteren Mette ind for at passe kontoret, og nu er der også her ansat en mere, ligesom den øvrige del af familien også har fået deres gang i Hobro-virksomheden.

For virksomheden handler det stadig om at producere alt til uderummet med alt fra havekummer og bålfade, til skraldespandsskjulere og huse til robotplæneklipperen.

Seneste nyhed er, at der nu også produceres ovale kummer, mens husene til robotplæneklipperne også er kommet i sortimentet i år.

Grøn fremtid

HØ Stål kigger ind i en grøn fremtid, og det har de i den grad taget til sig. Blandt andet med et stort fokus på ressourcer, spild og genbrug.

Der bliver blandt andet tænkt meget over, hvordan pladerne anvendes bedst for at undgå spil. Alt sammen noget, som også handler om CO2, ESG og det at have en grøn profil.

Læs også