Fornem leverandør af syv vandingsmaskiner til godser

CN Maskinfabrik leverer syv nye vandingsmaskiner til Gram & Nybøl godser. Generelt går det godt med maskinsalget. CN Maskinfabrik er blandt udstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

CN Maskinfabrik står for levering af syv Fasterholt FM 4550 vandingsmaskiner til Gram Slots store økologiske landbrugsbedrift.

Gram Slot, der er et af Danmarks største økologiske landbrug, har netop fået leveret syv nye Fasterholt FM 4550 vandingsmaskiner fra CN Maskinfabrik i Tiset.

Gram Slot, der blandt andet omfatter Gram og Nybøl Godser, driver 3.000 ha og har 1.200 økologiske malkekøer. Der dyrkes 270 hektar med økologiske kartofler, 50 hektar med økologiske løg og 30 hektar med andre økologiske grøntsager, så vandingsmaskinerne kommer på arbejde!

Ifølge Svend Brodersen, der er ejer og direktør for Gram Slot, skyldes valget af CN Maskinfabrik som leverandør deres store erfaring med vandingsanlæg- og maskiner og ikke mindst den meget professionelle service, man altid får hos CN Maskinfabrik.

Leverandør og servicepartner

Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik er naturligvis glad for ordren, men også for Gram Slots valg af en lokal leverandør og servicepartner.

- Vi har bygget en stor del af vores virksomhed op på basis af god service, og derfor er det rart at få bekræftet den strategi via en handel som denne.

Gang i maskinerne

Hos CN Maskinfabrik er man igen i fuld aktivitet oven på corona-perioden. Og det går godt med maskinsalget generelt.

Forleden markerede man, at man har solgt sin Multiva såmaskine nummer 100 på landsplan.

Såmaskine nr. 100 blev solgt og leveret til forårsarbejdet af CN Maskinfabrik A/S i Tiset ved Gram, til brødrene Bent og Gerhard Rasmussen, Øster Højst, Løgumkloster.

Det er den anden såmaskine der kører på gården, den første var en brugt VM maskine som nu er udskiftet med en ny model Multiva FX 400.

Fra VM til Multiva

Såmaskineproduktionen fra VM overgik i 2015 til Multiva-fabrikken som producerer et stort program i harver og vogne og har fortsat udviklingen af såmaskinerne, som i dag markedsføres i 3 - 4 og 6 meter.

Orla Nielsen har besluttet at trække sig tilbage i løbet af sommeren og overlader salgs- og serviceansvaret til sine kolleger Jens Møller Christoffersen på Sjælland og nyansat Peter Nielsen for Jylland og Fyn.

Læs også