Land og by kædes sammen

Et samarbejde mellem Hobro Handel og Hobro Dyrskue skal gøre skuet til en festdag for hele byen.

Der er ved dette, relanceringen af Hobro Dyrskue, i høj grad lagt vægt på at kæde land og by sammen. Derfor er der indgået et samarbejde med Hobro Handel, som blandt andet betyder, at Hobro-by har Shoppingday med landbrugstema, hvor butikkerne har åbent fra 9.00 til 21.00.

Der er generelt kræset lidt mere for børnefamilierne, blandt andet med indkøb, efter tilsagn fra Sparekassen Danmark Fonden, om skuets egen hoppeborg. Herforuden kommer der besøg fra Paw Patrols Trafikbane, noget som børnene kender fra tv. Der er også aktiviteter ved både 4H og spejderne fra Hobro.

Slagter Madsen fra Onsild sørger for at bespise de mange gæster gennem dagen, mens Ambupladsens gode folk sørger for salg af drikkevarer. Derudover bliver der mulighed for at købe Vebbestrup is, Y’s Men’s Club i Hobro sælger kaffe og Thise Mejeri har deres foodtruck med og serverer smagsprøver dagen igennem.

- Mad og drikke leveres af lokale leverandører, og vi håber derfor på, at dyrskuet bliver endnu mere forankret i byen, for det er en festdag for hele byen, siger Birthe Balle, som er eventmanager og kasserer for skuet.

Som noget nyt er dyrskuefesten flyttet ud i Hobro Idrætscenter om aftenen.

Nyt inventar i Hobro

Med AgriNord i ryggen har det været muligt at investere i nyt inventar på Ambupladsen i Hobro.

Det kommer ikke bare dyrene og dyreudstillerne til gode, men har gjort, at det har været muligt at rykke rundt på pladsen. Det betyder, at alle udstillere, også alle maskin- og produktudstillere, kommer til at stå på selve pladsen.

Alle gæster vil derfor i løbet af dagen komme forbi alle stande.

Læs også