Landbruget slog klimatonen an

Danske landmænd har altid haft en ambition om at gøre det bedre. Netop den drivkraft skal vi nu bruge for at omstille landbruget, lød det fra formanden for Landbrug & Fødevarer, da han var med til at åbne Roskilde Dyrskue fredag.

Formanden for dyrskuet, Povl Fritzner, holder her sin åbningstale. Danske landmænd har altid haft en ambition om at gøre det bedre. Netop den drivkraft er nødvendig nu for at omstille landbruget, lød det fra formanden for Landbrug & Fødevarer i sin tale på dyrskuet. Tomas Breddam, borgmester i Roskilde Kommune, var inviteret med til at åbne skuet. Tomas Breddam. fv.: Thor Gunnar Kofoed, viceformand, og Søren Søndergaard, formand, Landbrug & Fødevarer.

- Vi står midt i en kæmpe forandringstid.

Formanden for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, lagde ikke skjul på de udfordringer, erhvervet står overfor, da han fredag var med til at åbne Danmarks største dyrskue, Roskilde Dyrskue.

Men han var også fortrøstningsfuld på landbrugets vegne.

- Vi kommer fra et godt udgangspunkt, fordi vi altid har været dygtige til at udvikle vores erhverv, sagde formanden, og tilføjede:

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også