Her er Fyns sødeste kalv og føl

Sønderskovs Tiny Mustang Sally.

Luna, Fie, Marie og Ulla var med i opløbet om at blive dette års sødeste kalv på Fyn, men det var en lettere pjusket kalv ved navn George af Mosevang, der vandt fynboernes hjerter. Den unge tyr kan nu kalde sig den sødeste kalv på Fyn.

Ved føllene blev det Sønderskovs Tiny Mustang Sally, der hvilende på græsset tager titlen som årets sødeste føl foran et meget skarpt og nuttet felt, hvor SS Lawina-Leris, Olav af Martofte og Sigøjnerstaldens Morningstar fordeler sig på anden, tredje og fjerdepladsen.

Dyrskuekoordinator Louise Monrad er glad for, at der er fundet en vinder, men i virkeligheden er hun mest imponeret over, at der har været så stor opbakning om konkurrencen på facebook i forbindelse med Det Fynske Dyrskue.

- Vi har fået mange flotte og søde billeder ind fra fynboerne, hvor de viser deres kalve og føl frem. Konkurrencen er til for at vise de mange flotte dyr frem, som vi har her på Fyn. Og så skal der selvfølgelig lyde et stort tillykke til George af Mosevang og Sønderskovs Tiny Mustang Sally med de flotte titler.

Det er tredje år i træk, at konkurrencen er foregået online. I de første to år var det grundet corona-pandemien, som betød, at det fysiske dyrskue var aflyst. Selvom dyrskuet i år er afholdt som før pandemien, så fastholdes konkurrencen på facebook.

 

 

 

Læs også