- Positiv oplevelse

På maskinstandene var der tilfredshed med udbyttet af årets dyrskue. - Landbruget bakker op, lød fornemmelsen blandt andet fra maskinhandler Lars Søndergaard.

- Det har været en positiv oplevelse, og over forventning efter to års pause. Vi har haft mange kunder på besøg, og har fået flere emner til vores materiel at følge op på. Det er helt klart min fornemmelse, at de fynske landmænd har bakket op om dyrskuet.

Sådan lød det var Lars Søndergaard fra O. Søndergaard & Sønner i Nr. Højrup, da LandbrugFyn søndag eftermiddag på standen bad ham som lokal formand for maskinhandlerne at give en evaluering for de tre dage på dyrskuepladsen.

I lighed med de fleste andre udstillere, som avisen talte med, var den nordfynske maskinhandler klart tilfreds med udbyttet.

Flere emner end i 2019

- Vi har faktisk fået mere at arbejde videre med, end jeg husker fra 2019, vurderer han og tilføjer, at kundeplejen naturligvis er vigtig del i det at deltage med en stand.

- Samtidig er dyrskuet et godt supplement for helt uforpligtende og anonymt at kunne hente inspiration rundt på pladsen, måske i forhold til kundearrangementer eller åbent hus hjemme i forretningen.

Lars Søndergaard oplevede især fokus på maskiner til præcisionslandbrug, men også en generel interesse for det brede udvalg af både traktorer, vogne og redskaber til de mindre butiksvarer, som var placeret på standen.

Ingen helt store maskiner

Til gengæld kunne hverken han eller publikum i år spotte en mejetærsker og andre helt store maskiner på maskinudstillingen.

- De skal i dag på blokvogn med ledsagerbil til og fra dyrskuet, og reglerne gør, at de end ikke må køres ud til en kunde fra skuet.

Som i tidligere år var politiet på plads torsdag, hvor maskintransporter blev tjekket. Også Arbejdstilsynet var her i år på kontrolbesøg op til skuet, for at se om alle regler var overholdt.

- Det gør jo, at man som udstiller end ikke tænker på at tage en fire meter bred maskine med på dyrskuet, siger Lars Søndergaard.

Læs også