Populær klovspray vises på skue

Primecare-RØRKJÆR er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa. Virksomheden har netop passeret en milepæl med sin populære klovspray.

Primecare-RØRKÆR, der er blandt erhvervsudstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, har netop leveret klovspray nr. 100 til Claus Dalgas Nissen som driver Kærgård ved Højer med 700 køer.

- Vi vil spraye køerne i forbindelse med at de står i fanggitteret under fodring, fortæller Klaus og fortsætter:

- Vi har indtil nu drevet køerne igennem et klovbad, og det kræver ekstra låger og personale. Mange gange er det et problem, og vi får det ikke gjort.

- Værktøjet er jo den største del af arbejdet, fortæller Klaus og henviser til at han har haft forskellige ryg og håndsprøjter, som kun virkede i meget kort tid. Klovsprayen skal bruges til klovplejemidlet Hoofoss fra Vilofoss.

Primecare-RØRKÆR tilbyder en professionel løsning som er let at bruge, både i malkegraven med en 10 til 20 meter slange og 70 lanse og som rygspray med 150 cm lanse i stalden.

- Vi har valgt en professionel sprøjte af håndværkerkvalitet, som vi bygger sammen med vores egne lanser, dyse, lynkoblinger og slanger. At vi på så kort tid har solgt så mange anlæg, bekræfter os i at vi har en god og holdbar løsning, lyder det fra virksomheden.

Læs også