DM-dyst i Farming Simulator

Danish Farm Tournaments afvikler igen i år Danmarksmesterskabet i Farming Simulator live på skuet.

Roskilde Dyrskue og Sørby E-sport gentager nu succesen fra 2022, hvor Danmarksmesterskabet i E-sportsspillet Farming Simulator foregik på Dyrskuepladsen og således for første gang blev afviklet live.

Det kommer det altså også til at gøre igen i år. Lørdag klokken 10.00 indledes turneringen i DFT-hallen på Dyrskuepladsen, hvor to flotte traktorer fra Case IH og New Holland, de to hovedsponsorer for Danish Farm Tournaments, er placeret foran indgangen.

Det er også i DFT-hallen, præmieoverrækkelsen foregår, og det sker om søndagen klokken 15.00.

Roskilde Dyrskue ejer Danish Farm Tournaments og vil i samarbejde med Sørby E-sport gerne vil vise omverden, at vi i Danmark også kan være med, når det kommer til E-sport og landbrug.

Med Carsten »Basse« Ørskov som drivkraft arbejdes der året rundt på at udvide kendskabet til Danish Farm Tournament. Der afholdes tirsdagstræning og seks virtuelle turneringer om året. Og der er plads til mange flere spillere.

Alle er velkommen til at kigge forbi DFT-hallen, og sågar også til at prøve spille. Hvis det er nødvendigt, er der naturligvis også hjælp at hente fra Sørby E-sport og de garvede spillere.

Læs også