Populær messe år efter år

Der er venteliste for at få en stand på Agro Nord, og de trofaste erhvervs- og maskinudstillere holder fast i deres stande år efter år.

Over 100 erhvervs- og maskinudstillere er igen i år at finde i Messecenter Vesthimmerland.

- Der er kamp om at få lov at være med, siger Brian Otte, der er direktør i Messecenter Vesthimmerland og henviser til en temmelig lang venteliste.

Langt over 3.000 kvadratmeter er udnyttet, og messecenteret har gjort alt for, at så mange som muligt kan være med.

- Vi har fyldt hvert eneste lille hjørne ud alle de steder, hvor vi kunne finde plads til små seks eller ni kvadratmeter, forklarer direktøren og fortæller, at foruden dem, som har stand indendørs og valgt at udstille lidt maskiner udenfor, så er der også udstiller, som har valgt en plads udenfor indgangen, fordi der ikke er mere plads indenfor.

Kvaliteten af de besøgende er høj

At så mange vælger Agro Nord til, glæder direktøren. Han oplever, at en stor del af succesen, foruden den enorme kvægudstilling, skyldes publikum.

Agro Nord valgte for år tilbage at give alle erhvervs- og maskinudstillerne lov til at dele et ubegrænset antal fribilletter ud.

- Det har ikke alene fået besøgstallet lidt op. Det har også gjort, at dem der kommer, jo er dem, der er kunder ved de forskellige udstillere, forklarer Brian Otte og fortsætter:

- Og dem, der er kunder ved den ene, er jo sandsynligvis også potentielle kunder ved den anden. Så det gør jo, hvis man har udstillerkasketten på, at kvaliteten af de besøgende, der kommer, er høj.

Læs mere om AgroNord 2024

På Agro Nord præsenteres det bedste avlsmateriale indenfor dansk og udenlandsk kvægavl. Agro Nord er et skue fyldt med kvæg og kosnak. Her er bedømmelse af afkomsgrupper og elitekøer af de fire danske malkeracer.

Læs mere her

Læs også