Hollandsk grøntsagsproducent landede i Danmark ved et tilfælde
Hollandske Endrik Maats vej til Danmark gik omkring Finland og sin ungdoms glødende interesse for miljø og økologi. Efter snart 40 år i Danmark er engagementet for miljøet og sunde lokalproducerede grøntsager usvækket.

Lige nu er nærmarkedslandbrug inde i en god gænge, og der er god efterspørgsel efter lokalt producerede fødevarer. Derfor investerer Endrik Maat denne vinter i et nyt tunnelhus til grøntsagsproduktionen på Gartneriet Rødmose.
Det er snart 40 år siden, indehaveren af Gartneriet Rødmose i Tiufkær nær Vejle, Endrik Maat, kom til Danmark. Og det særegne navn lyver ikke. Endrik Maat er hollænder, og født på en kvæggård med 30 malkekøer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her