bannerPos

Spænding om handelskrigen

08-11-2019 16:19

- Positive signaler i den efterhånden langtrukne handelskrig mellem USA og Kina bidrog i løbet af torsdagen atter til fornyet optimisme samt en begyndende tro på, at vi nærmer os et større vendepunkt, skriver Jyske Bank i sin afgrødekommentar.

- Kina indledte dagen med meldingen om, at man var nået til enighed med USA om ophævelse af tariffer, hvilket senere blev bekræftet fra amerikansk side. Senere på dagen var det så Det Hvide Hus, som kunne understøtte den positive nyhedsstrøm, bl.a. på udtalelser om stor optimisme samt udsigten til et snarligt gennembrud i forhandlingerne. De positive udmeldinger fra begge sider af fronten gav især positive dønninger til sojabønner og -skrå, som i løbet af sessionen formåede at avancere lidt mere end 1%.

Ifølge afgrødekommentaren fra Jyske Bank gav friske publicerede tal fra USDA på amerikansk eksport af sojabønner den forgangne uge
sidst på dagen et ekstra løft til prisen, efter tallene kom ud med 1,8 mio. tons - et stykke over markedets forventninger. 

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.

Få et billede af økonomien i landbruget lige nu

LandboSyd præsenterer tirsdag den 4. februar de første regnskabstal for 2019 samt aktuel prognose for 2020. Grundlaget er et solidt talmateriale fra 400 regnskaber.

Uændret tysk notering

Nord-West noteringen er i dag uændret 71,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er i dag ligeledes uændret 46,60 euro.

Pas på skatten ved brug af underleverandører

Brug af underleverandører kan koste dyrt, hvis ikke du har styr på skatten, advarer ekspert.

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

Få overblik over ASF-truslen via podcast

Afrikansk svinepest er set ikke langt fra den polsk-tyske grænse. Og sker der et udbrud i Tyskland, kan det få økonomiske konsekvenser for især eksportører af smågrise. Hør podcasten om emnet.
Side 1 af 1754 (35071 artikler)Prev1234567175217531754Next