Der er godt nyt til kødspiserne, næste gang de skal debattere klima og fødevarer til et middagsselskab. I en frisk rapport udgivet af DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug – konkluderes det nemlig, at madspild er mindst ved animalsk produktion, konstaterer fødevareforskerne fra Aarhus Universitet.

- Spild fra animalske fødevarer er meget lille og konstant fra år til år. I primærproduktionen er de væsent

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Spar mere end 20% Køb dine Agritechnica billetter hos Effektivt Landbrug