Afsked med direktøren

Onsdag eftermiddag holdes der på Centrovice reception for Louise Helmer, der har været administrerende direktør gennem de sidste fem og et halvt år

Fusionen af rådgivningsvirksomhederne i Centrovice og LMO har bevirket, at der tages afsked med den hidtidige Centrovice-direktør gennem de seneste godt fem år, Louise Helmer. Det sker ved en reception i Vissenbjerg onsdag den 20. november fra klokken 13.30 til 16.

- Louise Helmer har hele fasen arbejdet loyalt med processen, men desværre kunne hun ikke se sig selv i en rolle i den nye fusion, siger formanden for Centrovice, Torben L. Povlsen, og takker hende for den kæmpestore indsats for virksomheden gennem de mange år.

Louise Helmer understreger, at det har været en rigtig spændende rejse sammen med de mange dedikerede og dygtige medarbejdere, hvor virksomheden har haft en stabil udvikling, trods hårde år i landbruget.

- Selvfølgelig er jeg ked af at skulle forlade Centrovice. Men jeg har jo vidst i flere måneder, at der var en mulig fusion på vej for at sikre virksomheden til fremtidens konkurrence og udfordringer. Derfor har jeg i stedet fokuseret på, at dette kunne være muligheden for at prøve noget andet.

- Men, fortsætter Louise Helmer, jeg har snart været i landbruget i 40 år, startende derhjemme på fødegården, og i 20 år i landbrugsrådgivningen. Så hvem ved, måske bliver det alligevel i landbrugsverdenen.

Louise Helmer tiltrådte i 2007 i det daværende LandboFyn som chef for planteavl, svinebrug og miljø. Fra 2014 har hun været administrerende direktør for Centrovice, og inden hun helt siger farvel, medvirker hun ved færdiggørelsen af det sidste årsregnskab for rådgivningsvirksomheden i Vissenbjerg, der altså kun blev på 10 måneder.

 

Læs også