Med ind i staldene hos mexicansk svineproducent
Effektivt Landbrug er med inde i stalden sammen med driftslederen på en moderne svinefarm et par timers kørsel nord for millionbyen Mexico City.
Slagtesvin og tequila.
Driftsleder Horacio Comorena er ivrig efter at vise os begge disse produktioner på den store gård Mirasol. Vi starter med svinene.
Og det ser virkelig professionelt ud – også efter danske standarder.
Vi har ikke været på andre svinegårde i Mexico, så vi får lov at komme med helt ind i svinestaldene. Men først brusebad, nyt tøj på og gåtur på et par hundrede meter til nyt brusebad og andet sæt tøj på. Biosecurity tages alvorligt.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her