Vildt snevejr forsinker leveringen af Effektivt Landbrugs torsdagsavis med en dag

Har du heller ikke modtaget din avis fra Effektivt Landbrug torsdag morgen? Så kan du forvente at få den leveret sammen med fredagsavisen fredag den 3. december.

Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland. Foto: Line Brusgaard Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland. Foto: Line Brusgaard Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland. Foto: Line Brusgaard Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland. Foto: Line Brusgaard Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland. Foto: Line Brusgaard

Samtlige af Effektivt Landbrugs abonnenter måtte gå forgæves til postkassen torsdag morgen, da de ville åbne for dagens avis. Det skyldes nemlig, at den ikke blev leveret.

Årsagen er det voldsomme snevejr, som onsdag aften voldte problemer for særligt den midtjyske og nordlige del af landet, hvor avisens trykkeri i det midtjyske har været sneet inde.

- Vores abonnenter kan forvente, at torsdagsavisen vil blive distribueret sammen med fredagsavisen, fastslår Per Jørgensen, adm. direktør i L-Mediehus, der udgiver den landbrugsfaglige avis.

Han beklager samtidig ulejligheden over for virksomhedens kunder, men minder om, at man med et printabonnement til Effektivt Landbrug også kan tilgå avisen som e-avis på Effektivt Landbrugs hjemmeside.

Billederne er taget torsdag morgen i Gundersted mellem Aars og Nibe i Vesthimmerland.

Læs også