Nu kan der trænes gaffeltruck på 1.000 kvadratmeter under tag

Dekra, der tæt sammen med jobcentre, A-kasser, busselskaber og vognmænd for (AB2) at sikre relevante kurser inden for transportbranchen, har netop åbnet en ny uddannelsesinstitution i Svinninge med moderne udstyr og komfort for kursisterne.

Der er blandt andet blevet bygget en indendørs gaffeltruckhal, hvor blandt andre gaffeltruck-kursister kan træne på ikke mindre end 1.000 kvadratmeter hele året. Hallen vil fremover også lægge gulv til afviklingen af andre typer transportkurser, såsom lastsikringskurser (AB1), der er en del af EU-efteruddannelse for lastbilchauffører.

- Ved at etablere denne uddannelsesinstitution i Svinninge bekræfter vi vores engagement i at skabe et solidt fundament for fremtidige transportfagfolk og for vores lokalsamfund, siger Anja Brauner-Kristensen, der er administrerende direktør i Dekra.

- Det er, tilføjer hun, en afgørende milepæl for os, og vi er stolte over at kunne tilbyde uddannelsesmuligheder i en branche, der oplever kraftig vækst. Vores mål er at uddanne og ruste vores kursister til at møde de udfordringer, som transportbranchen står over for i dag og i fremtiden.

Skolens placering i Svinninge mellem Holbæk og Kalundboerg er ikke tilfældig. Placeringen er nemlig et resultat af et tæt samarbejde mellem Dekra og vognmænd i nærområdet for at skabe en naturlig forbindelse mellem skolen og erhvervslivet.

- Vi befinder os i et område, hvor der allerede er mange chauffører. Med åbningen af skolen sikrer vi ekstra gode muligheder for vores erhverv. Det betyder, at vi kan styrke vores branche og samarbejdet med Dekra, og vi ser frem til denne spændende samarbejdsmulighed, lyder det fra Jim Kjøler, afdelingsleder, Road Øst, Frode Laursen.

Læs også