Forenet Kredit ind i landdistriktsråd

Den 1. februar får Landdistrikternes Fællesråd en vægtig stemme blandt sine medlemmer. Forenet Kredit, som bl.a. arbejder for at sikre boligejerne stabile boliglån i hele landet og er hovedaktionær i landets største realkreditselskab Nykredit, har nemlig besluttet sig for at blive medlem af fællesrådet.

- Forenet Kredit har som mærkesag, at vi vil være til gavn for hele Danmark. Landdistrikternes Fællesråd gør en stor indsats for udviklingen i landdistrikterne, og det arbejde vil vi gerne støtte op om, siger Forenet Kredits direktør Louise Mogensen.

Det glæder formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, at Forenet Kredit har valgt at blive medlem af fællesrådet.

 - Hvert nyt medlem er med til at bygge fundamentet under Landdistrikternes Fællesråds position som den overordnede landdistriktsorganisation i Danmark. I dag har vi fået en stor forening med mange medlemmer med i fællesrådet i form af Forenet Kredit, siger han.

Bekendtskabet mellem Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Forenet Kredit er ikke helt nyt. De seneste to år har organisationerne i fællesskab sammen med Landsbyerne i Danmark uddelt prisen Årets Landsby.

Læs også