bannerPos

Frist for kartoffelkonkurrence

Redaktionen

19-04-2019 12:00

Danmarksmesteren i dyrkning af frilandskartofler skal findes igen i år af Danmarks Kartoffel Råd, der hvert år arrangerer en konkurrence i dyrkningen af frilandskartofler.

Potentielt har vi cirka 1,5 millioner parcelhusejere, 100.000 kolonihaveejere og cirka 50.000 fuldtids- og hobbylandbrug, skriver rådet, der spørger: Hvem er først med de fleste kartofler (bedømt på vægt)? Ti planter må graves op.

Indtil den 24. april kan man stadig nå at tilmelde sig konkurrence ved henvendelse til Torben Jørgensen eller til sekretariatet for Danmarks Kartoffel Råd.

Vinderen modtager en vandrepokal og en kontant præmie på 4.000 kr. andenpladsen får 1.500 kr., mens tredjepladsen pladsen får 1.000 kr. Vinderen får desuden den ære at blive leverandør til hoffet, idet vinderkartoflerne vil blive fragtet til kongehuset af Bladkompagniet, oplyser rådet.

Nord-West noteringen falder

Nord-West noteringen falder i dag med 4 euro til 60,00 €.

Som en 3-trins raket: Sæt fart på økonomien

Vil man videreudvikle sin bedrift, er det vigtigt at kende såvel ens økonomi som de rigtige nøgletal. Og så har elementer som skatteregnskab, årsrapport og fraktilanalyse med benchmark stod betydning.

Nu kan man efterisolere på en eftermiddag

Energioptimering topper danskernes ønsker for boligen, og nu kan et nyt isoleringsprodukt opfylde ønsket nemt og endda kradsefrit.

Tolv meter ballevogn

Metsjö lancerer en tolv meter udgave af MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Comeback til tysk læsser hos nordjysk forhandler

Efter ni års fravær er Tahlers minilæssere tilbage på programmet hos Vestergaards Maskinservice. Siden sidst har læsserne blandt andet fået hydraulisk hæve/sænke-tag og ny motor.

Chaufførlærlinge er vigtige for SPF-Danmark

Når SPF-Danmark A/S tager nye chaufførlærlinge ind, er det som oftest unge mennesker med en landbrugsmæssig baggrund.

Rolig uge i majs, kartofler og sukkerroer

Der er kun registreret få angreb af skadegørere i majs, kartofler og sukkerroer i planteavlskonsulenternes registreringsnet i ugens løb.

Nemt at se græsukrudt i vintersæden lige nu

Det er nu, du skal kigge efter græsukrudt, for det er nemt at spotte i den uhøstede vintersæd, lyder det fra Seges.
Side 1 af 1587 (31737 artikler)Prev1234567158515861587Next