Mørbrad eller melorme?: Insekter som kødalternativ kommer i Løvens Hule Junior
Et ungt hold håber at vinde løvernes opbakning med deres vision om at bruge melorme i klassiske retter som et bæredygtigt alternativ til kød. Det sker i den nye sæson af 'Løvens Hule Junior', der har premiere den 2. august på DR1.

Kan den eksklusive oksemørbrad måske erstattes af melorme? Foto: Colourbox
Når den nye sæson af DR’s »Løvens Hule Junior« får premiere den 2. august, bliver det igen muligt at følge en række unge iværksættere, der med stort gåpåmod og kreativitet præsenterer idéer, som adresserer både dagligdags og globale udfordringer. Blandt dem er en gruppe unge, der med konceptet Bugs N Bites vil udvikle klassiske retter, hvor kød erstattes af melorme.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her