Plantebaseret burger er overraskende populær på sønderjysk grillbar
Hos grillbaren Drej Ind i Jels overrasker en ny plantebaseret burger både ejer og stamkunder. Den traditionelle grillbar, som også sælger masser af kød, har knækket noget af koden for, hvordan man kan sælge flere grønne retter.

Selve navnet »Rustic Smoke« er ifølge markedskonsulent et godt navn, som vækker større lyst til at prøve den plantebaserede burger, end hvis man for eksempel bare havde kaldt den »vegetarisk burger«. Fotos: Kasper Rebien, Dansk Vegetarisk Forening
Ejeren af Drej Ind i den lille by Jels, Ali Seren, har i 20 år langet bøfsandwichs og flæskesteg over disken, men nu har en ny og grønnere burger også sneget sig ind på menukortet - den plantebaserede »Rustic Smoke«-burger.
- Drej Ind er en klassisk grillbar, der sælger masser af kød. Men flere og flere kunder spørger efter plantebaserede muligheder. Derfor er jeg glad for, at vi også kan tilbyde Rustic Smoke-burgeren, fortæller indehaver Ali Seren.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her