SDK fejrer ikonisk traktors 100-års jubilæum

Under den årlige Veteran-traktorudstilling i Vesthimmerland udstiller S.D. Kjærsgaard, i samarbejde med MTKJ-Himmerland, Case IH Farmall i anledning af den ikoniske traktors 100-års jubilæum.

Motor og Traktorklubben Jylland åbner dørene den 28. - 29. januar kl. 10- 16 til årets veterantræf i Messecenter Vesthimmerland. Her udstilles en bred vifte af veteran-traktorer samt nye modeller med fokus på maskiner til grovfoder fra jord til stald.

- Farmall-traktorer er blandt de mest indflydelsesrige og ikoniske landbrugsmaskiner i historien – og som forhandler af Case IH - vil S.D. Kjærsgaard naturligvis være med i fejringen, fortæller Salgs- & Regionschef Vest, Brian Storgaard, og fortsætter:

- Vi vil under fejringen i Messecenter Vesthimmerland være til stede med de nyeste lagermodeller af Case IH Farmall, som stadig i dag er eftertragtede i markedet. Udstillingen blandt de mange veteranmodeller af samme mærke vil give de besøgende en helt særlig oplevelse.

International Harvester revolutionerede traktorverdenen i 1923 og frem, da de lancerede Farmall-mærket som en universaltraktor designet til små og mellemstore landbrug. I 1947 havde Farmall bygget over en million traktorer, og i dag er mange af dem stadig i brug som »samlerbiler« og landbrugstraktorer. 

Historien om den ikoniske IH Farmall traktor bringes til live i en stor hyldest den 28. og 29. januar i Messecenter Himmerland.

Læs også