Svineproducenter tager på tur til serranoskinkens land

Europæiske svineproducenter mødes i næste uge i Sevilla, Spanien, hvor det faglige og sociale program spænder helt fra at høre om integreret svineproduktion til mulighed for undervisning i tyrefægtning, og til at se, høre og smage, hvordan iberiske svin forvandles til den delikate serranoskinke.

Svineproducenter møder svineproducenter fra hele Europa, når den såkaldte EPP-kongres løber af stablen i Sevilla, Spanien, onsdag-fredag i næste uge - den 17.-19. maj. Det sker, når den europæiske sammenslutning af svineproducenter, European Pig Producers (EPP), afholder sin årlige kongres.

EPP-kongresserne er lig med socialt samvær med andre svineproducenter fra de fleste europæiske lande samtidig med deltagelse i en bred vifte af faglige foredrag og ekskursioner.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs også