Danish Crown: Fin afsætning af okse- og kalvekød

På dørtærsklen til de første ferieuger er der fortsat en fin afsætning af okse- og kalvekød i Danish Crown Beef, der fastholder sin notering uændret i næste uge.

Det pæne sommervejr giver et godt salg af grillartikler, og det samme gør sig gældende for salget til restauranter og kantiner, hvor især burgerbøffer er efterspurgt.

Det konstaterer Danish Crown i en markedsberetning i forbindelse med, at selskabet meddeler, at noteringen for okse- og kalvekød ikke ændres i næste uge.

- Det er bestemt positivt, at vi har nogle uger med fornuftig afsætning op mod ferieperioden, for vi ved, at vores marked traditionelt tager et lille dyk, når danskerne rejser sydpå. Derfor holder vi aktiviteten så høj som muligt lige nu, før afmatningen kommer, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

God afsætning til Sydeuropa

Selvom det danske marked forventes at gå ned i aktivitet, er det ikke tilfældet for turistdestinationerne i Europa. Her er der fortsat en god afsætning til de sydeuropæiske markeder.

- Derfor holder vi aktiviteten så høj som muligt lige nu, før afmatningen kommer

Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef

- Italien og Spanien fortsætter med at aftage hængende varer og dyre udskæringer, og det forventer vi ikke ændrer sig. På det græske marked er der også pæn aktivitet, men temperaturerne i Grækenland var kort oppe og vende på omkring 40 grader, og det lægger en dæmper på aktiviteten. Det har stabiliseret sig, og det samme gælder vores afsætning, så vi har en fornuftig efterspørgsel fra vores større markeder i Sydeuropa, siger Henning Sønnichsen.

Læs også