Fundamentet lagt til kvantespring for kreaturslagteri

Hen over sommeren er fundamentet til Himmerlandskøds nye slagteri i Aalestrup blevet lagt. De 16.000 kvadratmeter bliver et kvantespring for virksomheden, mener direktør Lars Andersen, som i mellemtiden glæder sig til at sætte den udvidede udskærings- og pakkeafdeling i Farsø i sving.

Lars Andersen regner med, at det nye slagteri i Aalestrup er klart i juli måned 2022. Fotos: Christian Carus Der var ikke længere plads til vækst i de gamle rammer i Aalestrup. Byggeriet er indtil videre en uge foran tidsplanen. I Farsø er rammerne ved at være på plads for den 800 kvadratmeter store udvidelse af fabrikken, der står for opskæring og pakning af Himmerlandskøds produkter. Der skal ansættes 14-16 flere medarbejdere i Farsø, når produktionen i de nye lokaler bliver sat i gang i uge 42.

Lars Andersen, administrerende direktør og medejer af Himmerlandskød, er begyndt at tælle ned til uge 42. Til den tid skulle alt maskineri være klar til at sætte i gang i den 800 kvadratmeter store tilbygning på Himmerlandskøds fabrik i Farsø, hvor virksomheden udskærer og pakker sit kalve- og oksekød.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også