Kvæg 14-01-2022 13:42:54 Alle proteinkilder er værdifulde Proteinkilden i den økologiske mælkeproduktion er en mangelvare. På økologikongressen i november blev der sat fokus på mælkeproducentens aktuelle muligheder. Godt og vel halvdelen af det protein, som de økologiske malkekøer får, kommer fra grovfoderet. Arkivfoto Af Camilla Bønløkke cab@effektivtlandbrug.dk 61 20 96 65 Gem Professor fra Aarhus Universitet, Foulum, Martin Riis Weisbjerg, satte på efterårets økologikongres fokus på de lokalt producerede proteinkilder til økologiske malkekøer. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også New Zealand tæt på at være fri for mycoplasma Ammetantesystem sikrer høj dyrevelfærd Hold køerne i skyggen midt på dagen Ikke alle køer er egnede til forlænget laktation Bedre management kan sænke antibiotikaforbruget Danish Crown Beef satser på 100.000 danske kalve