Alle proteinkilder er værdifulde
Proteinkilden i den økologiske mælkeproduktion er en mangelvare. På økologikongressen i november blev der sat fokus på mælkeproducentens aktuelle muligheder.

Godt og vel halvdelen af det protein, som de økologiske malkekøer får, kommer fra grovfoderet. Arkivfoto
Professor fra Aarhus Universitet, Foulum, Martin Riis Weisbjerg, satte på efterårets økologikongres fokus på de lokalt producerede proteinkilder til økologiske malkekøer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her