Nyt it-værktøj skal øge effektiviteten hos kvægbrugere

Det nye værktøj EasyCow, blev præsenteret på Kvægkongressen. Et værktøj, som skal gøre hverdagen mere effektiv for danske kvægproducenter.

I mandags blev det nye værktøj, EasyCow, lanceret af formanden for Landbrug & Fødevarer Kvæg, Christian Lund, på årets Kvægkongres: Foto: Tenna Bang EasyCow erstatter programmerne BoviSoft og SmartKoen og kan bruges på mobil, tablet, touchskærme og PC. - Man skal ikke rende rundt fra kontor og til stald. Når man står ved et dyr, kan man bruge EasyCow med det samme og få de oplysninger, du skal have. Registreringerne er på plads, og vi kan bruge dem effektivt, sagde fodermester Henrik Nielsen, Ellinglund Økologi.

Hurtigt overblik, tidsbesparelse og færre registreringsfejl. Det er blot nogle af gevinsterne ved at bruge et digitalt værktøj til at registrere arbejdet med køerne på mobil eller tablet, imens man arbejder i stalden.

EasyCow spiller sammen med DMS og er Seges Innovations nye værktøj til registreringer direkte i stalden. EasyCow blev lanceret på Kvægkongressen mandag, og Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer Kvæg, udtrykte stor begejstring for værktøjet.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også