Danish Crown Beef fastholder notering

Noteringen fastholdes for alle kategorier i kommende uge hos Danish Crown Beef.

Danish Crown Beef fastholder fra på mandag noteringen for alle kategorier. Samtidig meddeler selskabet, at både den kommende grillsæson og udespisningen i al almindelighed kommer til at betyde god aktivitet og afsætning.

- Detailmarkedet herhjemme er inde i en fornuftig gænge, og vi kigger allerede nu ind i grillsæsonen, som for alvor fyres op inden for en overskuelig tidshorisont. Det kommer blandt andet til at lægge beslag på en markant del af kapaciteten på forædlingsfabrikken i Sdr. Felding, så det kræver nøje planlægning, lyder det fra salgsdirektør Henning Sønnichsen, som også ser frem mod en snarlig opblomstring i foodservicesalget.

- I foodservice er messesæsonen så småt gået i gang, hvilket generelt er startskuddet til højsæsonen. Udespisningen begynder så småt at geare op, uanset om vi taler restauranter, cafeer eller sommerparker, og der skal vi være klar, siger han.

Fornuftig eksport

Hvad angår eksportmarkederne, er afsætningen fortsat fornuftig – også her kigges der mod den kommende sommer.

- Bagfjerdinger og rygge til de sydeuropæiske kunder holder sig på et fornuftigt og pænt niveau både pris- og mængdemæssigt. Kunderne dernede er glade, og forventningen er, at vi kigger ind i en god sommer med masser af turister, siger Henning Sønnichsen, som dog minder om, at træerne ikke vokser ind i himlen – og at efterspørgslen ikke nødvendigvis er bredt fordelt.

- Vi oplever på enkelte produkter en tendens til flaskehals – blandt andet på grund af de reducerede antal tilmeldinger. Det betyder, at vi ikke kan opfylde alle forespørgsler på de specifikke produkter. Omvendt skal vi løbe lidt stærkere for at afsætte andre udskæringer og produkter, så set over en bred kam svarer efterspørgslen i grove træk til de tilgængelige dyr.

Det private slagteri Himmerlandskød fastholdt også sin notering for alle kategorier i denne uge.

Læs også