Ingen ændringer i Danish Crowns kreaturnotering

Til trods for at der er kommet gang i turistsæsonen, fastholder Danish Crown noteringen for kreaturer i alle kategorier for uge 25.

Det varme sommervejr over Danmark giver fortsat ekstra travlhed for Danish Crown Beef og særligt produktionen af grillprodukter på fabrikken i Sdr. Felding. Vejret er en af de store drivere i salget i Danmark, og det vil fortsætte i de kommende uger.

Det skriver Danish Crown i virksomhedens ugentlige markedsberetning fredag.

Således er noteringen for alle kategorier uændret i uge 25.

- Vi har haft et flot salg af grillprodukter, og salget i de kommende uger ser bestemt også fornuftigt ud. Vi afventer jo lidt, om vejret kan spille ind i forhold til, at det kan komme forbud mod at grille, men det må tiden vise, siger salgsdirektør Henning Sønnichsen, der også noterer sig, at det er en fornuftig aktivitet i foodservice-markedet i Danmark.

Fornuftigt salg

Ifølge slagterikoncernen forløber salget til eksportmarkederne også som de seneste uger på et meget fornuftigt niveau. Det skinner tydeligt igennem, at turistsæsonen er på vej i omdrejninger, ligesom flere markederne er kommet igennem de lagre, der hobede sig op under corona-nedlukningerne. Det åbner for salget flere steder.

Salget i Tyskland er uforandret, og dog på et fortsat fornuftigt niveau. Særligt de faldende mængder er medvirkende til, at salget holdes oppe.

- Der er rigtigt godt gang i de sydeuropæiske markeder, hvor vi for alvor ser, at kunderne gør sig klar til, at turisterne indkalder sommeren. Det giver et godt aftræk på flere markeder, siger Henning Sønnichsen.

Den kommende uge slagtes der på fuld kapacitet både i Aalborg og Holsted. Der er fortsat tilmeldt et højt antal dyr til slagtning, og derfor vil et lille antal dyr blive udsat til ugen efter.

Læs også