Rengøringsvenlig, nem og fleksibel kalveboks

Suttespande, kalvebar, kalvedækkener og endda kalvebokse. Lime Hegn gør mere end at sætte kilometervis af hegn. De er også forhandler af produkter og inventar fra Patura.

Boksene er fleksible og kan tilrettes til ens behov. Illustration: Patura Skillevæggene kan nemt trækkes ud. Foto: Patura

Lime Hegn har siden 2011 sat kilometervis af hegn. Sidste år alene mellem 85 og 90 kilometer. Men det er ikke det eneste, virksomheden laver. De er også landsdækkende forhandler af Patura-produkter – blandt andet kalvebokse.

Produkter, som i høj grad henvender sig til mælkeproducenter. De sidste fire år har indehaver af Lime Hegn, Jørgen F. Schmidt, især haft fokus på kalvebokse fra Patura.

En modulopbygget kalveboks, som kan ændres i størrelse, alt efter ens behov.

Stor fleksibilitet

Kalveboksen har flytbare skillerum, som nemt kan trækkes ud, så to enkeltbokse, for eksempel bliver til én boks med plads til to kalve.

- De er meget fleksible, kan stå både ude og inde og tilpasses til både ens behov og muligheder. Måske skal de stå inde og dermed tilpasses bygningen, siger Jørgen F. Schmidt og fremhæver fleksibiliteten og enkeltheden som noget af det bedste ved kalveboksene.

Fleksible og rengøringsvenlig

Patura-kalveboksene er lavet i plastic og er dermed meget lette og rengøringsvenlige.

- Har man flere ved siden af hinanden, kan man flytte sidepladerne og køre igennem og muge ud med en minilæsser, forklarer Jørgen Smith.

Han oplever, at kalveboksene er nemme at håndtere af en mand.

- Rengøringen og håndteringen er der, hvor kalveboksene virkelig skiller sig ud, siger Jørgen Schmidt.

Arbejdsvenlige og simple

Lime Hegn har blandt andet solgt 45 bokse til en mælkeproducent i Sønderjylland.

Boksene koster omkring 4.500 kroner for en enkeltboks afhængig af for eksempel forværket.

- De er arbejdsvenlige og simple, siger Jørgen Schmidt, som har fem medarbejdere ansat.

Læs også